Yazılarımız

Pakette %15 İndirim

Merhabalar,

Uzun zaman sonra yeni bir yazı ile karşınızdayız, sizlere güzel bir duyurumuz var. Aslında uzun zamandır yaptığımız “take away” paket serviste %15 indirim kampanyasını sosyal medya üzerinden Maya severlere duyurmuştuk. Buradan da bu duyuruyu tekrardan paylaşmak istedik. %15 indirim kampanyası menümüzdeki tüm ürünlerde geçerli olacak. Bizim önerimiz özellikle bu sıcak yaz günlerinde soğuk kahvelerimiz ve eklerimiz.

Ekler ile ilgili bir kaç detayı daha vermek isteriz. Ekler Türkiye’deki alışılmışın dışında hazırda dolapta bekletilmek yerine anlık olarak hazırlanıyor. Böylelikle hamuru hem daha kıtır ve kreması daha taze kalıyor. Üzerine kullandığımız çikolata ise bir Maya klasiği olarak Belçika çikolatası ve yiyebileceğiniz en kaliteli çikolata. Bu lezzeti şimdi kilo ile de almak mümkün.

Kaliteli yiyeceği her zaman insanın kendine verdiği önemin bir yansıması olarak görürüz. Maya ailesi olarak önce kendi damak tadımıza en uygun ürünü yaratmaktan mutluluk duyuyor, sizlere sunmak için can atıyoruz. Sonraki yazıda görüşmek üzere.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.